Het marifoon examen haal je niet alleen uit een boekje

Je bent van plan om je basiscertificaat marifonie te halen? Goede keus, je kunt rustig zeggen dat het een van de belangrijkste, zoniet belangrijkste, veiligheidsmiddel voor aan boord is. Je examen haal je niet enkel en alleen uit een boekje. Ga examenvragen oefenen.

Wij van Vaarschool Albatros nemen gemiddeld 2 a 3 keer per week het examen af. Dat betekent dat wij over 99% van de recente examenvragen beschikken.

Examens oefenen is een momentopname

Een proefexamen is een moment opname. Uit het enorme examen bestand van het Agentschap Telecom wordt telkens een examen gegenereerd. Je kunt beter op de punten gaan oefenen. Een examen bestaat namelijk uit een aantal vragen die 1, respectievelijk 2 of 3 punten waard zijn. De drie en de twee punten vragen moeten goed. Van de een punt vragen mag je er wel een aantal missen.

In ons gratis proefpakket kan je drie recente examens maken maar je kunt ook op de punten gaan oefenen. Ook kan je (uiteraard anoniem) je score meten met je mede kandidaten Bevalt het? Dan kan je altijd nog het complete oefenpakket aanschaffen.

Je moet wel even een account aanmaken. Maar beloofd is beloofd: we houden je gegevens strikt prive.

Gratis marifoon examens oefenen

Ga naar: Gratis examentrainingen maken / Vaarschool Albatros

 

cursusrooster Ga naar: cursusrooster
cursusrooster Ga naar: tarieven
inschrijven_cursus Ga naar: aanmelden dagcursus inclusief examen
inschrijven_onlinecursus Ga naar: aanmelden online cursusTop