Home » Marifooncursus | Voorbereiden op examen » incompany opleiding marifonie

incompany opleiding marifonie

Incompany opleiding Marifonie voor wie? Overheid, semi-overheid of particuliere instellingen kunnen gebruik maken van de incompany opleiding marifonie van Vaarschool Albatros.

Incompany wat houdt dat in?

Bij deze manier van cursus geven komen we bij je langs en nemen aan het eind van de dag het examen af. Basiscertificaat, Marcom A of B. Uiteraard hoort daar een voorbereidende cursus bij. De kandidaten nemen zelf de stof alvast door. Vervolgens geeft de docent een korte of uiteraard langere (opfris)cursus. Grote voordeel; dag, datum, tijdstip bepaal je helemaal zelf. Wij maken voor ieder kandidaat een eigen account aan in ons studieportaal. Op de afgesproken dag komt onze docent bewapend met beamer, laptop en marifoon simulatoren (afhankelijk van het type examen) en begint met de cursus. Ruim voordat het examen start komen de examinator en surveillant met de verzegelde enveloppe met examens en starten we met het officiële examen.

Incompany kosten

Je moet uitgaan van een starttarief van 8x de cursuskosten inclusief examen. Dus voor een dagcursus met aansluitend het examen basiscertificaat 8 x 221 euro. Voor elke volgende kandidaat betaal je 100 euro. Kom je niet aan 8 kandidaten betaal je het starttarief. Het grootste rendement heb je bij 12-18 kandidaten.

Voor Marcom A of B betaal je voor ieder extra kandidaat 200 euro.

De bedragen zijn inclusief B.T.W., kosten examen, examinator, surveillant, docent en studiematerialen.
meer info: Vaarschool Albatros/contact

Nuttige links