Home » Marifoon cursus » incompany opleiding marifonie

incompany opleiding marifonie

Incompany opleiding Marifonie voor wie? Overheid, semi-overheid of particuliere instellingen kunnen gebruik maken van de incompany opleiding marifonie van Vaarschool Albatros.

Incompany wat houdt dat in?

Bij deze manier van cursus geven komen we bij je langs en nemen aan het eind van de dag het examen af. Basiscertificaat, Marcom A of B. Uiteraard hoort daar een voorbereidende cursus bij. De kandidaten nemen zelf de stof alvast door. Vervolgens geeft de docent een korte of uiteraard langere (opfris)cursus. Grote voordeel; dag, datum, tijdstip bepaal je helemaal zelf. Wij maken voor ieder kandidaat een eigen account aan in ons studieportaal. Op de afgesproken dag komt onze docent Jeroen bewapend met beamer, laptop en marifoon simulatoren (afhankelijk van het type examen) en begint met de cursus. Ruim voordat het examen start komen de examinator en survaillant met de verzegelde enveloppe met examens en starten we met het officiële examen.

Incompany kosten

Je moet uitgaan van een starttarief van 10x de cursuskosten inclusief examen. Dus voor een dagcursus met aansluitend het examen basiscertificaat 10 x 218 euro. Voor elke volgende kandidaat betaal je 100 euro. Kom je niet aan 10 kandidaten betaal je het starttarief. Het grootste rendement heb je bij 16-18 kandidaten.

Voor Marcom A of B betaal je voor ieder extra kandidaat 200 euro.

De bedragen zijn inclusief B.T.W., kosten examen, examinator, surveillant en docent.
meer info: Vaarschool Albatros/contact