Home » Marifoon cursus inclusief examen

Marifoon cursus inclusief examen

Marifoon cursus. Keuze uit dagcursus, zelfstudie of een incompany cursus. Er zijn verschillende opties om je voor te bereiden op het examen, afhankelijk van hoeveel geld en/of tijd je aan de marifooncursus wilt besteden.

Marifoon cursus de mogelijkheden

Marifoon cursus
  • Ben je nog in het bezit van een “oud” cursusboek? Dat kan, maar zorg wel dat je met de meest recente examenvragen gaat oefenen. In de loop der jaren zijn er wel aanpassingen geweest over de stof die je moet beheersen. Daar kom je met de examentrainingen wel achter.
  • Ben je niet in het bezit van een marifoon boek? Bestel ons boek! Actueel, inclusief alle (99,95%) examenvragen die op dit moment gesteld worden. Alles op papier, je hoeft niet in te loggen. Ook ideaal als je veel onderweg bent.
  • Online- en/of videocursus: deze marifooncursussen zijn allemaal inclusief de examentrainingen. Het grote voordeel van deze digitale cursus is dat je bovendien ondersteuning hebt van een van onze leraren. Bij vragen over bepaalde onderwerpen kan je altijd extra ondersteuning krijgen.

Marifoon dagcursus inclusief examen

Al jaren onze topper. Na aanmelding maken we de online cursus voor je aan. Op je gemak kan je van te voren alles doornemen. Tijdens de cursusdag ontvang je studieboek marifonie en vertelt onze Marcom docent hoe alles in elkaar steekt. ‘s Middags na de lunch start het examen. Al met al een top cursus.

Praktijktraining marifonie

Je bent reeds in het bezit van een marifooncertificaat en /of je wilt praktijk ervaring op doen. Dat kan, wij van Vaarschool Albatros hebben voor jou de perfecte praktijktraining marifonie. Je gaat met echt werkende marifoons niet alleen de sluismeester oproepen, nee alle denkbare situaties komen aan bod. De cursus voor deze zéér leerzame ochtend of middag bedragen slechts 125 euro. Een must voor iedere watersporter.

Incompany cursus

Speciaal voor bedrijven, reddingsbrigades, brandweer, politie et cetera organiseren wij incompany cursussen. De cursisten ontvangen na aanmelding het marifooncursusboek inclusief een digitale cursus. Dan wordt de cursus op locatie gegeven met aansluitend het examen. Deze incompany cursussen geven we onder andere in Nederland en België maar zelfs ook op de Nederlandse Antillen.

Direct een marifoon cursus + examen reserveren

Nuttige links