Home » Marifooncursus | Voorbereiden op examen

Marifooncursus | Voorbereiden op examen

Marifooncursus. Keuze uit dagcursus, zelfstudie of een incompany cursus. Er zijn verschillende opties om je voor te bereiden op het examen, afhankelijk van hoeveel geld en/of tijd je aan de marifooncursus wilt besteden.

Marifooncursus de mogelijkheden

Marifoon cursus
  • Ben je nog in het bezit van een “oud” cursusboek? Dat kan, maar zorg wel dat je met de meest recente examenvragen gaat oefenen. In de loop der jaren zijn er wel aanpassingen geweest over de stof die je moet beheersen. Daar kom je met de examentrainingen wel achter.
  • Ben je niet in het bezit van een marifoonboek? Bestel ons boek! Actueel, inclusief alle (99,95%) examenvragen die op dit moment gesteld worden. Alles op papier, je hoeft niet in te loggen. Ook ideaal als je veel onderweg bent.
  • Online- en/of videocursus: deze marifooncursussen zijn allemaal inclusief de examentrainingen. Het grote voordeel van deze digitale cursus is dat je bovendien ondersteuning hebt van een van onze leraren. Bij vragen over bepaalde onderwerpen kan je altijd extra ondersteuning krijgen.

Marifoon dagcursus

Al jaren onze topper. Na aanmelding maken we de video-online cursus voor je aan. Op je gemak kan je van te voren alles doornemen. Tijdens de cursusdag gaan we ook daadwerkelijk de brugwachter, sluismeester en de verkeersposten oproepen en vertelt onze docent hoe alles in elkaar steekt. Al met al een top cursus.

Praktijktraining marifonie

Je bent reeds in het bezit van een marifooncertificaat en /of je wilt praktijk ervaring opdoen. Dat kan, Vaarschool Albatros heeft voor jou de perfecte praktijktraining marifonie. Je gaat met echt werkende marifoons niet alleen de sluismeester oproepen, nee alle denkbare situaties komen aan bod. Een must voor iedere watersporter, en een hele grote stap in de richting van een succesvol examen!

Incompany cursus

Speciaal voor bedrijven, reddingsbrigades, brandweer, politie et cetera organiseren wij incompany cursussen. De cursisten ontvangen na aanmelding het marifooncursusboek inclusief een digitale cursus. Dan wordt de cursus op locatie gegeven. Het examen doe je bij het CBR. Deze incompany cursussen geven we in Nederland.

Direct een marifoon cursus + examen reserveren

Nuttige links