Home » Marifooncursus | Voorbereiden op examen » Cursusboek marifonie en Marcom-B

Cursusboek marifonie en Marcom-B

Marifoon zelfstudie doe je met ons studieboek marifonie. Duidelijk boekwerk geschreven in klare taal. Onze eigen Marcom docent was het al jaren een doorn in het oog dat er geen marifoon boek was waar je ook wat aan hebt na je examen. Een handig naslagwerk voor aan boord.

Marifoon zelfstudie

Dit boekwerk bevat 95% van de stof die er gevraagd wordt tijdens de examens. Niet alles, waarom niet zou je denken? We maken er geen encyclopedie van. Indien je het boek een paar keer hebt doorgenomen snap je de materie, de manier van aanroepen en uiteraard de noodprocedures.

Examentrainingen

Nadat je het boek 1 of 2 keer hebt doorgenomen ga je de examentrainingen maken. Met de kennis die je hebt moet je in staat zijn om alle vragen te kunnen oplossen. Dit zijn voor 99,9% de vragen die je krijgt tijdens het examen.

Alleen basiscertificaat

Waarom geen boek over Marcom-B. Marcom maritieme communicatie is zo’n dynamisch onderwerp dat veel beter tot zijn recht komt via het internet. Denk aan films, quizzen et cetera. Ook vinden er continue veranderingen plaats. Daar spelen we gelijk op in. Ga je voor het examen Marcom-B krijg je de internet cursus erbij inclusief alle examenvragen die er tot nu toe gesteld zijn.
Maar na het examen kan ik niet meer in de cursus? Klopt, via onze site marifoonhalen.nl heb je long life toegang tot de belangrijkste onderwerpen. We laten niet alleen zien hoe DSC werkt. Maar ook onder andere uitleg over de EPIRB en alle andere onderwerpen die je tegenkomt tijdens de examens Marcom A/B.

Nuttige links