Home » Marifoon examen | Bijna dagelijks » Gratis examentrainingen marifonie

Gratis examentrainingen marifonie

Gratis examentrainingen marifonie. Op onze informatieve website: marifoonhalen.nl vertellen wij u alles over marifonie en marcom. Wij proberen om iedere pagina af te sluiten met een aantal recente examenvragen. Op deze manier kan je je op een leuke manier voorbereiden op het examen en/of je kennis op peil te houden. Denk erom dit is een greep uit de examenvragen. Dit dekt niet de hele stof om te slagen voor je examen.

We zijn sinds kort gestart. Deze site wordt dagelijks uitgebreid.

Recente examenvragen 2019/2020

Proefexamen marifonie ga selectief te werk

Oude examenvragen oefenen heeft niet zoveel zin. Het marifonie examen gaat met de tijd mee. Tegenwoordig worden er ook regelmatig vragen gesteld over AIS en MMSI. Ook de Marcom examens gaan met de tijd mee.

Digitaal of op papier

Aangezien wij 3 a 4 keer per week het examen afnemen hebben we een enorm bestand met examenvragen opgebouwd. Deze vragen hebben we digitaal en op papier. Ben je veel onderweg ga voor de papieren versie. De kosten voor dit marifoon zelfstudie boek inclusief (bijna) alle examenvragen bedragen 24,95 euro inclusief verzendkosten. Het grote voordeel is dat je altijd kunt oefenen ook indien je offline bent. Het grote nadeel is dat je niet selectief kunt oefenen. Ga je voor een marifoon examen inclusief examentrainingen ontvang je van ons een fikse korting.

De digitale optie

Een examen basiscertificaat bestaat immers uit 30 vragen. Je kunt maximaal 50 punten halen en bij 35 punten ben je vervolgens geslaagd. Elk examen bestaat uit ongeveer 14 vragen die 1 punt waard zijn, 12 vragen die 2 punten waard zijn en ongeveer 4 vragen van 3 punten. Het grote voordeel van de digitale optie is: je kunt op de punten oefenen.

Direct bestellen